Termenii si conditiile de utilizare

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC ARTINVEST SRL ("GaleriaQ") sunt inlocuite cu prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Continutului

Toate textele si imaginile produselor prezentate spre vanzare ("IMAGINI CU TABLOURI"), sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC ARTINVEST S.R.L.. Este strict interzisa utilizarea oricarei imagini cu tablouri, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului Continutului. De asemenea, va informam ca SC ARTINVEST S.R.L. isi vor asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand, daca este cazul, la actionarea in instanta a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

3. Utilizarea Site-ului

SC ARTINVEST S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

  • Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi TEXTELE SI IMAGINILE PRODUSELOR AFLATE PE ACEST SITE in alt mod, fara acordul in scris al SC ARTINVEST S.R.L.;
  • Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. SC ARTINVEST S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona SC ARTINVEST S.R.L. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
  • Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

 
4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care le transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Prelucrare ale Datelor cu Caracter Personal. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest siteul GaleriaQ.ro, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare a acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.