Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Tramvai Galben pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Tramvai Galben, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Tramvai Galben este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Decorative
Ce am mai scris pe blog

De multe ori in alegerea picturii potrivite pentru decorarea unui anumit interior, decoratorii apeleaza la tehnici de cromatoterapie. De asemenea ROSUL reprezinta o culoare a vietii dar si o culoare foarte puternica ce naste sentimente extreme. Incaperile decorate cu picturi in care predomina culoarea rosie pot starni entuziasmul, energia, pasiunea dar in acelasi timp poate genera si o senzatie de trecere a timpului mai usoara....citeste tot articolul