Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Cantec mut pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Cantec Mut, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Cantec Mut este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Decorative




Ce am mai scris pe blog

Pentru ca toate sa fie “ca la carte” trebuie ca si decoratiunile din camerele hotelurilor si pensunilor sa fie pe masura asteptarilor clientilor. Pare un lucru marunt, dar aici orice detaliu conteaza pentru turisti. O solutie ar fi achizitionarea unor obiecte de arta – tablouri pentru hotel, care sa confere eleganta si stil camerei de hotel sau de pensiune in care va fi amplasat. Tablourile cu flori realizate intr-o paleta coloristica vie si calda, cu rame elegante in tonuri inchise vor pune in valoare peretii albi sau crem-galbui....citeste tot articolul