Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Balcon cu flori Santorini pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Balcon Cu Flori Santorini, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Balcon Cu Flori Santorini este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Cu alte cuvinte, vorbim despre asa numita Terapie Prin Arta si Culoare, o forma de terapie expresiva, folosita cu scopul de a imbunatati, de a eleva starea emotionala a unei persoane. 1. In functie de atmosfera pe care doresti sa o creezi a) decoratiuni interioare cu tablouri canvas abstracte. Abstractul este acel stil de pictura care se detaseaza de forme, de realitate, cu scopul de a crea o anumita atmosfera si emotie privitorului, prin culori bine aranjate prin efecte de lumini si umbre....citeste tot articolul