Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Strazi in Roma pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Strazi In Roma este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Strazi In Roma este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Avem astfel o panza printata, care se intinde ulterior pe un cadru de lemn, rezultatul fiind un tablou canvas gata de agatat pe perete. Pictura pe panza, este acel tablou original sau reproducere, realizat manual de catre artisti (pictori), folosind pasta de culoare (ulei, acrilic, tempera etc) direct pe panza. Aceste tablouri sunt in general mai accesibile la pret deoarece si materialul pe care se printeaza este mai ieftin, fiind unul sintetic. Materialul este mai albicios decat bumbacul, mai elastic si are o textura mai fina....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Decorative