Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Fata cu vioara in brate pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Fata Cu Vioara In Brate, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Fata Cu Vioara In Brate este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Decorative
Ce am mai scris pe blog

Acest tip de tablou este specific artei fotografice, destinat fotografilor care doresc sa-si materializele creatiile sub forma de tablouri canvas. Daca poza este la dimensiuni mari, si claritate maxima, va rezulta un tablou canvas deosebit (clar si bine definit). Fiind o fotografie pe panza, este de obicei destinat la decorarea institutiilor, birourilor, firmelor etc. tablouri sub forma de reproduceri de arta (nerecomandate). Consta in fotografierea unui tablou deja pictat si apoi printarea acelei fotografii pe panza....citeste tot articolul