Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Model decorativ cu flori pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Model Decorativ Cu Flori, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Model Decorativ Cu Flori este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Din ce in ce mai multe persoane aleg modelele de tablouri care redau peisaje ale naturii deoarece aduc in locuinta o mica parte din echilibrul naturii. Fauna, flora si reteaua hidrografica sunt principalele elemente care starnesc interesul oamenilor atunci cand au parte de o plimbare in aer liber. O parte dintre acestea sunt si imaginile pe care le prefera cel mai des pentru a decora living-ul. Tablourile cu imaginea unui lac sau a luminisului unei paduri sunt deosebit de apreciate....citeste tot articolul