Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Nisa, Franta pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Nisa, Franta, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Nisa, Franta este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas decorative de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Decorative
Ce am mai scris pe blog

Pot fi tablouri cu peisaje marine, care merg perfect in orice dormitor, invitand privitorul la meditatie si relaxare. Perfect pentru o seara petrecuta cu sotia. Alegeti modele de peisaje sau flori simple, sa nu fie foarte aglomerate in design, pentru a crea armonie si relaxare specifica oricarui dormitor. In ceea ce priveste inramarea tablourilor pentru un dormitor clasic, alegeti intotdeauna un tablou cu rama, sau inramati-l dumneavostra. Rama nu trebuie sa fie moderna, nu alegeti rame de tip bagheta....citeste tot articolul