Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Natura statica cu flori de vara pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Natura Statica Cu Flori De Vara este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Natura Statica Cu Flori De Vara este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Natura Statica Cu Flori De Vara).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu flori de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Atmosfera dorita a se crea, este legata in mod direct de caracterul persoanelor care locuiesc acolo. Este necesara astfel, o mica analiza a personalitatii clientilor, despre ceea ce le place sa vada, sa simta, despre atmosfera in care se simt ei cel mai bine. Cu alte cuvinte, vorbim despre asa numita Terapie Prin Arta si Culoare, o forma de terapie expresiva, folosita cu scopul de a imbunatati, de a eleva starea emotionala a unei persoane. 1. In functie de atmosfera pe care doresti sa o creezi a) decoratiuni interioare cu tablouri canvas abstracte....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Flori