Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Lan plin de Floarea soarelui pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Lan Plin De Floarea Soarelui este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Lan Plin De Floarea Soarelui este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Lan Plin De Floarea Soarelui).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu flori de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Puteti gasi aici tablouri pictate simplu, cateva pete de culoare, sau un peisaj cu soare, dand senzatia de spatiu. o alta idee este sa nu expuneti pe hol tablouri cu rama. Rama poate aglomera un hol ingust, mai ales o rama clasica, lata cu decoratiuni florale. Exista multe magazine ce vand  tablouri care pot fi expuse fara rama. Tablouri elegante avand canturile pictate sau de culoare alba. Aici la GaleriaQ, puteti gasi asemenea tablouri. 2....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Flori