Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Flori in Lumina Lumanarii pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Flori In Lumina Lumanarii, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Flori In Lumina Lumanarii este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Flori
Ce am mai scris pe blog

Aici va recomandam sa vizualizati si sa alegeti tablouri cu peisaje marine, orizonturi marine pictate simplu, din cateva linii orizontale bine plasate si colorate astfel incat sa dea senzatia de confort vizual, senzatia de namarginit si spatiu. a doua idee consta in decorarea peretilor din hol cu tablouri foarte simple, fara multe elemente de design, elemente figurative sau colorit exagerat. Alegeti una sau maxim doua tonuri de culoare, de asemenea puteti alege si un tablou alb negru. Venind in sprijinul acestei idei, va recomandam sa vizualizati tablourile noastre din categoria abstract....citeste tot articolul