Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Trandafiri cu efecte de lumina pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Trandafiri Cu Efecte De Lumina, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Trandafiri Cu Efecte De Lumina este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Flori
Ce am mai scris pe blog

Tablourile abstracte, invita privitorul la interpretare, la meditatie, la simplitate si intra perfect in armonie cu un livng amenajat minimalist. De multe ori exista falsa ideea ca un tablou trebuie sa fie „muncit” pentru a fi frumos. Este de ajuns sa pui cateva pete de culoare pentru a crea un efect uimitor si de a creea o stare de bine celor care se intalnesc la dscutii interesante intr-un living minimalist. Recomndam alegerea de tablouri cu teme clasice cum ar fi, peisajele marine, tablouri cu natura, tablouri clasice cu flori....citeste tot articolul