Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Flori de gradina cu fructe pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Flori De Gradina Cu Fructe, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Flori De Gradina Cu Fructe este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Are un aspect mai maroniu in comparatie cu panza sintetica, este punctata pe spate (cu puncte de culoare maro mai inchis), si reda foarte bine picturile datorita texturii mai naturale, al faptului ca imaginea rezultata are un aspect mat, specific picturilor manuale. Per total, textura si grosimea panzii din bumbac, reproduce mai fidel un tablou de arta pictat manual decat o poate face panza sintetica specifica artei fotografice. b) o clasificare a tablourilor canvas in functie de imaginea care se printeaza pe panza: tablouri sub forma de fotografii pe panza....citeste tot articolul