Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Flori si fructe pe platou pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Flori Si Fructe Pe Platou, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Flori Si Fructe Pe Platou este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Cluj Napoca din punct de vedere cultural Cluj-Napoca este un oraș din România cu o bogată viață culturală și istorie. Aici găsești numeroase instituții și evenimente culturale care reflectă diversitatea și bogăția culturii locale. Iată câteva aspecte legate de viața culturală din Cluj-Napoca: Teatre: Cluj-Napoca are câteva teatre notabile, cum ar fi Teatrul Național Cluj-Napoca și Teatrul Maghiar de Stat, care găzduiesc spectacole de teatru, operă și balet....citeste tot articolul