Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Flori abstracte cu pisica pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Flori Abstracte Cu Pisica, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Flori Abstracte Cu Pisica este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Flori
Ce am mai scris pe blog

Decoratiunile interioare de perete pentru camere hotel sau pensiuni sunt necesare sau chiar o conditie forte care va genera aspectul de ansamblu sau vor particulariza holoruie, camerele si chiar vor genera o nota de comfort celor care vor poposi aici pentru o noapte sau mai mult timp. Cheia succesului in acest domeniu o constituie alegerea obiectelor ce vor completa tabloul interior al locatiei. Stim ca aceste camera din hoteluri si pensiuni nu sunt foarte spatioase oferind intimitatea mult cautata de turisti....citeste tot articolul