Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Lan de floarea soarelui pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Lan De Floarea Soarelui, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Lan De Floarea Soarelui este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Flori
Ce am mai scris pe blog

Oranjul combina energia rosului cu starea de bine(fericire) a galbenului. Este asociat cu bucuria sau stralucirea soarelui. Oranjul exprima entuziasmul, fascinatia, bucuria, creativitatea, determinarea, atractia, succesul, curajul si stimularea. Ca si rosul de multe ori oranjul apare ca o culoare foarte”fierbinte” dand o senzatie de caldura. Totusi o senzatie nu atat de puternica si agresiva ca cea generata de rosu....citeste tot articolul