Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Panselute cu fructe pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Panselute Cu Fructe este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Panselute Cu Fructe este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Alegeti una sau maxim doua tonuri de culoare, de asemenea puteti alege si un tablou alb negru. Ideea este sa nu fie foarte aglomerat in colorit, pentru a obosi un hol deja ingust si care contine poate si alte elemnte de decor. Venind in sprijinul acestei idei, va recomandam sa vizualizati tablourile noastre din categoria abstract. Puteti gasi aici tablouri pictate simplu, cateva pete de culoare, sau un peisaj cu soare, dand senzatia de spatiu. o alta idee este sa nu expuneti pe hol tablouri cu rama. Rama poate aglomera un hol ingust, mai ales o rama clasica, lata cu decoratiuni florale....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Flori