Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Floarea soarelui in culori pastelate pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Floarea Soarelui In Culori Pastelate este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Floarea Soarelui In Culori Pastelate este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Incaperile decorate cu picturi in care predomina culoarea rosie pot starni entuziasmul, energia, pasiunea dar in acelasi timp poate genera si o senzatie de trecere a timpului mai usoara. De altfel si motivul pentru care rosul predomina in decoratiunile interioare din majoritatea cazinourilor, barurilor de noapte sau restaurantelor ce pot starni apetitul clientilor.ORANJUL/Galbenul, de multe ori o culoare a florilor, plina de viata avand principalul efect de a inviora camera sau interiorul in care aceasta predomina. Oranjul combina energia rosului cu starea de bine(fericire) a galbenului....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Flori