Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Lumina de dimineata la fereastra pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Lumina De Dimineata La Fereastra, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Lumina De Dimineata La Fereastra este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu flori de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Pe de alta parte, “gazdele” acestor locatii fac ultimele pregatiri in vederea unui sejur cat mai placut pentru turisti. Spatiile cat mai recent renovate sau finalizate isi asteapta oaspetilor. Pentru ca toate sa fie “ca la carte” trebuie ca si decoratiunile din camerele hotelurilor si pensunilor sa fie pe masura asteptarilor clientilor. Pare un lucru marunt, dar aici orice detaliu conteaza pentru turisti....citeste tot articolul