Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Intalnire cu un cersetor pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Intalnire Cu Un Cersetor, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Intalnire Cu Un Cersetor este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

In galerie mai vindem si natura statica cu flori sau fructe pentru a va bucura de un aranjament frumos pe perete. Natura cu padure si copaci - Este tema principala atunci cand vine vorba de tablouri cu natura. Elementele ce compun flora sau sistemul hidrografic sunt printre cele mai deosebite motive naturale in baza carora se realizeaza tablourile. Echilibrul naturii si armonia acesteia sunt aspectele pe care fiecare iubitor de tablouri cu peisaje marine le cauta pentru a se incadra in preferinte....citeste tot articolul