Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Dragoste de mama pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Dragoste De Mama, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Dragoste De Mama este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

Sunt locuri publice in care orice cetatean, trecut de varsta majoratului, poposeste macar o data in viata. Si aceste spatii presupun decoratiuni interioare menite sa te faca sa te simti bine atunci cand doresti cateva momente numai pentru tine sau alaturi de prieteni. Subiectul decoratiuni interioare – baruri si cafenele poate fi destul de mult discutat atat sub aspectul culorilor cat si al obiectelor folosite ce pot creea un stil aparte. Decoratiunile interioare ce compun o nota exotica sunt cele care imbina nuantele mirodeniilor orientale....citeste tot articolul