Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Cu tatal meu la masa pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Cu Tatal Meu La Masa este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Cu Tatal Meu La Masa este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Alegerea de tablouri canvas pentru living nu este intotdeauna una usoara, deoarece aceasta selectie a tablourilor se face in functie de mai multi factori cum ar fi: stilul in care este decorat un living (daca este decorat intr-un stil clasic, modern sau minimalist), culorile predominante in living, marimea unui living si efectul final dorit etc. Se reduc astfel elementele de decoratiuni interioare sau componente ale acestora, facand astfel un spatiu gol, care se caracterizeaza prin simplitate si eleganta....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Moderne