Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Intalnirea din padure pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Intalnirea Din Padure, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Intalnirea Din Padure este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

In cazul in care pictorul digital constata ca unul din aceste straturi nu se potriveste, acesta poate fi indepartat cu usurinta, iar pictorul o poate lua cu usurinta de la capat, sau poate reveni asupra acelui efect. Bineinteles, putem mentiona aici si binecunoscuta functie de "Undo", care sterge ultima actiune efectuata cu penul. Toate acestea nu pot fi realizate in pictura clasica....citeste tot articolul