Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Intre Prietene pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Intre Prietene, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Intre Prietene este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Alegeti tablouri in special pe panza, in care predomina culorile de verde, maroniu, griuri, sau chiar un tablou complet alb-negru.  In ceea ce priveste tema pictata, alegeti subiecte clasice cum ar fi tablourile cu peisaje sau tablourile cu flori. Pot fi tablouri cu peisaje marine, care merg perfect in orice dormitor, invitand privitorul la meditatie si relaxare. Perfect pentru o seara petrecuta cu sotia. Alegeti modele de peisaje sau flori simple, sa nu fie foarte aglomerate in design, pentru a crea armonie si relaxare specifica oricarui dormitor....citeste tot articolul