Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Cu masca pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Cu Masca, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Cu Masca este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

Alegerea cadoului perfect pentru aceasta situatie impune cunoasterea unor detalii esentiale despre tipologia viitorilor locatari, gusturi sau necesitati. Totusi, in ultima perioada, in fruntea clasamentului realizat pentru acest tip de eveniment, se situeaza tablourile. Tehnicile din ce in ce mai inovative si procesele parcurse de aceste obiecte decorative sunt motivele pentru care un tablou poate reprezenta cadoul perfect. In primul rand, scopul principal al unui astfel de cadou pentru noua casa este de a infrumuseta spatiile de locuit....citeste tot articolul