Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou La masa cu fructe pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas La Masa Cu Fructe, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: La Masa Cu Fructe este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Proprietarii de case sau apartamente au regandit astfel decorarea acestui spatiu, dandu-i o importanta mai mare, fiind preocupati in special de crestera nivelului de confort unde vizualul are un impact profund. Importanta nivelului de confort a crescut odata cu instaurarea ordinului Stai-Acasa, o perioada in care designerii sau decoratorii de interior au fost solicitati mai mult ca de obicei de catre proprietarii de locuinte. De exemplu designerii de interioare, au inregistrat o dublare sau chiar o triplare a cereriror de amenajare pentru living in timpul sau dupa pandemie....citeste tot articolul