Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou La masa cu fructe pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas La Masa Cu Fructe, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: La Masa Cu Fructe este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

Tablourile cu peisaje, prin captarea si reprezentarea frumusetilor naturii au capacitatea de a transpune parca privitorul in mijlocul acesteia invitandu-l la meditatie. De aceea poate ca pictura cu peisaje este una dintre cele mai iubite teme in pictura. Una dintre cele mai vechi teme in pictura, tablourile cu peisaje ating inima iubitorului de arta moderna prin puritatea lor, naturalete sau estetism. Picturle cu peisaje din India spre exemplu sunt faimoase pentru reprezentarea pustietatii dar in acelasi timp si a frumusetei naturii nevorbite....citeste tot articolul