Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Soarele de iubire pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Soarele De Iubire, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Soarele De Iubire este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

Se reduc astfel elementele de decoratiuni interioare sau componente ale acestora, facand astfel un spatiu gol, care se caracterizeaza prin simplitate si eleganta. Ai un spatiu de „respiro”, in care vei simti o senzatie de libertate, de stare de bine. La fel trebuie sa fim atenti cand alegem o decoratiune de perete pentru un living minimalist. Acel tablou trebuie sa fie pictat in acelasi stil. De exemplu, o panza simpla alba cu o pata de culoare de efect, este de ajuns pentru a intra in armonie cu un living minimalist....citeste tot articolul