Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Portret Femeie Modern pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Portret Femeie Modern, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Portret Femeie Modern este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

Tehnicile din ce in ce mai inovative si procesele parcurse de aceste obiecte decorative sunt motivele pentru care un tablou poate reprezenta cadoul perfect. In primul rand, scopul principal al unui astfel de cadou pentru noua casa este de a infrumuseta spatiile de locuit. Partea estetica nu este deloc de neglijat, tinand cont ca aceasta este cea care determina, in realitate, impactul unui tablou pentru vizitatori si proprietari. Un tablou este o decoratiune care, prin excelenta, este admirata....citeste tot articolul