Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Portret modern mama si fiica pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Portret Modern Mama Si Fiica, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Portret Modern Mama Si Fiica este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Perfect pentru o seara petrecuta cu sotia. Alegeti modele de peisaje sau flori simple, sa nu fie foarte aglomerate in design, pentru a crea armonie si relaxare specifica oricarui dormitor. In ceea ce priveste inramarea tablourilor pentru un dormitor clasic, alegeti intotdeauna un tablou cu rama, sau inramati-l dumneavostra. Rama nu trebuie sa fie moderna, nu alegeti rame de tip bagheta. In schimb puteti alege rame mai late, de tip muzeu, cu diferite ornamente sculptate in culori de auriu patinat, bronz sau maro....citeste tot articolul