Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou In bratele mamei pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas In Bratele Mamei, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: In Bratele Mamei este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Majoritatea decoratorilor de interior au ajuns la concluzia ca o pictura potrivita asezata in locul potrivit are abilitatea de a transforma intregul spatiu ambiental intr-un focar de frumusete si interes, cum nimic altceva nu poate face. De multe ori in alegerea picturii potrivite pentru decorarea unui anumit interior, decoratorii apeleaza la tehnici de cromatoterapie. De asemenea ROSUL reprezinta o culoare a vietii dar si o culoare foarte puternica ce naste sentimente extreme....citeste tot articolul