Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Barbatul cu palarie pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Barbatul Cu Palarie, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Barbatul Cu Palarie este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas moderne de tip Giclée: AICI >>

390 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Moderne
Ce am mai scris pe blog

De ce sa nu aduceti in interior o parte din gradina creand un efect placut? Este posibil acest lucru prin alegerea unor decoratiuni interioare pentru case realizate cu obiecte de arta – tablouri de marimi diferite asezandu-le in living, realizand un joc de lumina si culoare. Nu trebuie sa alegeti anumite flori din anumite anotimpuri, este sufficient sa va decideti asupra peretelui pe care acestea vor fi amplasate. Alegerea tabloului cu florile potrivite va este data de impactul pe care acesta il lasa in momentul in care il vedeti....citeste tot articolul