Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Senzualitate in Nud pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Senzualitate In Nud este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Senzualitate In Nud este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Abstractul este acel stil de pictura care se detaseaza de forme, de realitate, cu scopul de a crea o anumita atmosfera si emotie privitorului, prin culori bine aranjate prin efecte de lumini si umbre. Transmitem astfel privitorului emotia artistului, imaginatia acestuia abstractizata pe panza. Care sunt persoanele care opteaza pentru decorarea peretilor cu tablouri canvas abstracte? Nu putem spune cu siguranta, ca doar acele persoane cu o anumita personalizate, prefera arta abstracta....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Portrete