Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Un minut de Repaus pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Un Minut De Repaus este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Un Minut De Repaus este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Acestea sunt la indemana oricui doreste o schimbare a casei sau apartamentului in care locuieste. Decoratiunile artistice pot schimba total ambianta din acea zona in care fiecare ne simtim “acasa”. Aspectul dominant al unui obiect de arta bine amplasat poate aduce lumina in spatial mai intunecos sau poate creea prin paleta coloristica a unui tablou in nuante mai putin pastelate o aura de calm si liniste atat pt gazde cat si pentru invitati. Alegerea tabloului cu florile potrivite va este data de impactul pe care acesta il lasa in momentul in care il vedeti....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Portrete