Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Femeia cu buchetul galben pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Femeia Cu Buchetul Galben, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Femeia Cu Buchetul Galben este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete
Ce am mai scris pe blog

Cunosc oameni care prefer un anumit loc tocmai datorita decoratiunilor interioare al barului sau al cafenelei ce compun un anumit ambient. Spectrul culorilor si amestecul indraznet al acestora dau o nota aparte spatiului. Decoratiunile interioare ce compun o nota exotica sunt cele care imbina nuantele mirodeniilor orientale. Tonurile blande ale scortisoarei si nucsoarei, ale curcumei si abanosului te fac sa te simti bine invaluit intr-un usor mister, rupt de cotidianul zgomotos si policolor....citeste tot articolul