Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Esarfa in vant pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Esarfa In Vant este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Esarfa In Vant este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Va invitam in continuare sa cititi cateva indicatii importante care va vor ajuta in elegerea tabloului potrivit pentru livingul tau, dandu-i astfel efectul dorit si anticipat de catre proprietar. Decoratiuni in functie de stilul de amenajare al livingului Living amenajat in stil Minimalist Stilul minimalism pleaca de la ideea ca nu toate elementele utile, frumoase sau elegante sunt neaparat necesare unei amenajari interioare. Ai un spatiu de „respiro”, in care vei simti o senzatie de libertate, de stare de bine. Acel tablou trebuie sa fie pictat in acelasi stil....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Portrete