Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Rochie Abstracta cu Flori pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Rochie Abstracta Cu Flori este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Rochie Abstracta Cu Flori este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Ce este pictura digitala? Conceptul de "pictura digitala" se refera la crearea de arta prin pictarea pe o tableta grafica, conectata la un calculator performant, care are capacitatea de a randa in timp real ceea ce artistul picteaza cu ajutorul penului. Asta se intampla cu ajutorul unor software-uri special create pentru pictat (Photoshop, CorelDraw, ArtRage etc), care folosesc penul, pe post de pensula. Inca nu s-a inventata nici un buton pe care sa apasam si sa lasam pictura sa se creeze singura....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Portrete