Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Rochie Alba Lunga pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Rochie Alba Lunga, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Rochie Alba Lunga este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Acestea sunt de fapt o reflectie a cerului, marii sau a soarelui pe panza artistului invitand parca privitorul sa respire aerul curat al unui peisaj de munte sau sa asculte sunetul linistitor al unui peisaj marin. Tablourile cu peisaje, prin captarea si reprezentarea frumusetilor naturii au capacitatea de a transpune parca privitorul in mijlocul acesteia invitandu-l la meditatie. De aceea poate ca pictura cu peisaje este una dintre cele mai iubite teme in pictura....citeste tot articolul