Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Fata de la Tara cu Flori In Par pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Fata De La Tara Cu Flori In Par, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Fata De La Tara Cu Flori In Par este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete
Ce am mai scris pe blog

Calitatea de tip Giclee este standard pentru fiecare model in parte, indiferent de dimensiuni sau model. Aceasta tehnica implica pictura manuala realizata de un artist digital cu ajutorul unei tablete grafice. Toate modelele de tablouri sunt creatii 100% originale pentru ca spatiul pe care urmeaza sa il decorati sa nu fie doar placut, ci si unic. Locurile in care se incadreaza acest model de tablouri sunt foarte diverse. Dormitorul locuintelor este unul dintre spatiile des alese pentru a amplasa tablouri peisaje marine....citeste tot articolul