Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Relaxare in scaunul cu flori pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Relaxare In Scaunul Cu Flori, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Relaxare In Scaunul Cu Flori este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete
Ce am mai scris pe blog

In functie de atmosfera pe care doresti sa o creezi a) decoratiuni interioare cu tablouri canvas abstracte. Abstractul este acel stil de pictura care se detaseaza de forme, de realitate, cu scopul de a crea o anumita atmosfera si emotie privitorului, prin culori bine aranjate prin efecte de lumini si umbre....citeste tot articolul