Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Senzualitate intre flori pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Senzualitate Intre Flori este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Senzualitate Intre Flori este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

De asemenea, Muzeul de Etnografie al Transilvaniei prezintă expoziții despre cultura tradițională din regiune. Festivaluri de film și muzică: Cluj-Napoca este renumit pentru Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care aduce în oraș regizori, actori și amatori de film din întreaga lume. Aceste monumente oferă o privire în trecutul bogat al Clujului. Universități și studenți: Cluj-Napoca este un centru universitar important, cu numeroase universități și instituții academice....citeste tot articolul

Mai multe tablouri canvas Portrete