Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Femeie cu flori pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Femeie Cu Flori, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Femeie Cu Flori este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete




Ce am mai scris pe blog

Avem modele frumoase de tablouri potrivite pentru orice dormitor clasic. Pentru iubitorii de arta, picturile reprezinta forma desavarsita prin care aceasta este transmisa si care ar trebui inteleasa de oricine. Locul tablourilor in cadrul dormitoarelor s-a stabilit acum foarte mult timp in urma, insa, ca in orice domeniu, lucrurile au evoluat. Modele din ce in ce mai deosebite creaza un amplu portofoliu pentru picturile ce se potrivesc in dormitoare. Un exemplu relevant sunt picturile ce infatiseaza portrete sau nuduri abstracte....citeste tot articolul