Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Portret interior pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Portret Interior, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Portret Interior este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete
Ce am mai scris pe blog

Asta se intampla cu ajutorul unor software-uri special create pentru pictat (Photoshop, CorelDraw, ArtRage etc), care folosesc penul, pe post de pensula. Efectul realizat de penul tabletei grafice (vorbim despre acea pensulatie pe panza), este asemanator cu efectul dat de peunsula traditionala folosita de pictorul clasic la pictarea panzelor sale. Artistii contemporaniAvem multi artisti care mai nou, imbratiseaza pictura digitala. Inca nu s-a inventata nici un buton pe care sa apasam si sa lasam pictura sa se creeze singura....citeste tot articolul