Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Fata Cu Palarie La Masa cu Flori pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Fata Cu Palarie La Masa Cu Flori, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Fata Cu Palarie La Masa Cu Flori este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete
Ce am mai scris pe blog

Se apropie sezonul estival, moment in care oamenii de toate varstele pleaca in concediu la munte sau la mare. Pe de alta parte, “gazdele” acestor locatii fac ultimele pregatiri in vederea unui sejur cat mai placut pentru turisti. Spatiile cat mai recent renovate sau finalizate isi asteapta oaspetilor. Pentru ca toate sa fie “ca la carte” trebuie ca si decoratiunile din camerele hotelurilor si pensunilor sa fie pe masura asteptarilor clientilor. Pare un lucru marunt, dar aici orice detaliu conteaza pentru turisti....citeste tot articolul