Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Mama cu fiul pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Mama Cu Fiul, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Mama Cu Fiul este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Aceasta tehnica implica pictura manuala realizata de un artist digital cu ajutorul unei tablete grafice. Toate modelele de tablouri sunt creatii 100% originale pentru ca spatiul pe care urmeaza sa il decorati sa nu fie doar placut, ci si unic. Cerneala profesionista pe baza de pigment in combinatie cu panza groasa din bumbac sunt elementele principale care redau atat de bine peisajele marine. Nuantele de albastru ale apei sau ale cerului si imbinarea acestora cu alte elemente colorate ale naturii creaza un efect deosebit pentru intreg tabloul....citeste tot articolul