Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Plimbare in sat pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Plimbare In Sat, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Plimbare In Sat este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Pentru ca un tablou sa puna in lumina decorul incaperii in care este amplasat si pentru a-si exercita pe deplin rolul sau estetic, este necesar ca acesta sa aiba proprietati desavarsite. Astfel, un Giclee este o creatie inedita realizata cu ajutorul unui print superior – fotografia pictata de profesionisti direct pe calculator este la o rezolutie foarte mare. Acest lucru aduce in atentia publicului modele de tablouri ce redau foarte fidel tablourile originale pictate direct pe panza. Pentru a sustine acest aspect de pictura, panza groasa din bumbac absoarbe cerneala in straturi....citeste tot articolul