Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Portrete vara pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Portrete Vara, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Portrete Vara este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Portrete
Ce am mai scris pe blog

Va invitam in continuare sa cititi cateva indicatii importante care va vor ajuta in elegerea tabloului potrivit pentru livingul tau, dandu-i astfel efectul dorit si anticipat de catre proprietar. Decoratiuni in functie de stilul de amenajare al livingului Living amenajat in stil Minimalist Stilul minimalism pleaca de la ideea ca nu toate elementele utile, frumoase sau elegante sunt neaparat necesare unei amenajari interioare. Ai un spatiu de „respiro”, in care vei simti o senzatie de libertate, de stare de bine. Acel tablou trebuie sa fie pictat in acelasi stil....citeste tot articolul