Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Portret desen pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Portret Desen, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Portret Desen este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu portrete de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Tablou Pe Panza VS Pictura Pe Panza, sunt doua termene diferite, dupa cum le explicam mai jos: Tabloul pe panza (tabloul canvas) se refera la acea panza imprimata cu ajutorul unui plotter (o imprimanta performanta de mari dimensiuni), care reda foarte fidel poza ce se vrea a fi printata pe panza. Aceste tablouri sunt in general mai accesibile la pret deoarece si materialul pe care se printeaza este mai ieftin, fiind unul sintetic. Materialul este mai albicios decat bumbacul, mai elastic si are o textura mai fina....citeste tot articolul