Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
         

Tablou La malul marii pe Panza

Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)
Tehnica: Arta digitala moderna
Suport: Giclee pe panza groasa din bumbac
Giclee: Print calitativ similar unui tablou pictat pe panza, in dimensiuni mari sau mici pentru living sau dormitor.

290 LEI

O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ
O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ

Tabloul intitulat La Malul Marii este o pictura moderna ce face parte din categoria tablourilor abstracte si este pictat manual de catre un artist digital, folosind tableta grafica conectata la un calculator. Este o forma de ARTA aparuta si raspandita in SUA, denumita Pictura Digitala. Datorita faptului ca poza pictata direct in calculator este la o rezolutie foarte mare, se realizeaza astfel un print superior calitativ unui print obisnuit, denumit Giclee (reproduce foarte fidel un tablou original pictat direct pe panza).

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Pe cerul innorat, incepand cu linia orizontului, mingea de foc isi face usor-usor aparitia. Valurile spumoase se sparg pe nisipul fin si sterg fara remuscare urmele talpilor indragostitilor. Cum sa nu fii indragostit cand ai in fata un asemenea peisaj? Un amalgam de trairi, sentimente si placeri toate indesate in inima ta...Un tablou adolescentin, plin de iubire si pace." Lacramioara D. - Moldova Noua -

Tu cum descrii acest tablou modern? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.