Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
         

Tablou Amurg pe lac pe Panza

Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)
Tehnica: Arta digitala moderna
Suport: Giclee pe panza groasa din bumbac
Giclee: Print calitativ similar unui tablou pictat pe panza, in dimensiuni mari sau mici pentru living sau dormitor.

290 LEI

O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ
O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ

Tabloul intitulat Amurg Pe Lac este o pictura moderna ce face parte din categoria tablourilor abstracte si este pictat manual de catre un artist digital, folosind tableta grafica conectata la un calculator. Este o forma de ARTA aparuta si raspandita in SUA, denumita Pictura Digitala. Datorita faptului ca poza pictata direct in calculator este la o rezolutie foarte mare, se realizeaza astfel un print superior calitativ unui print obisnuit, denumit Giclee (reproduce foarte fidel un tablou original pictat direct pe panza).

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Un peisaj deosebit, plin de solemnitate. Observam o persoana care sta pe ganduri intr-o barca pe mijlocul unui lac, admirand frumusetea locului. Pare plina de intelepciune. Culorile calde ale cerului de toamna se reflecta frumos pe suprafata lacului. Nu e nici urma de vant si norii parca nu se misca. Nuantele de violet dau o senzatie ametitoare de caldura si de liniste. Un peisaj deosebit, ce poate aduce o pata de culoare oricarei case." Maria S. - Constanta -

Tu cum descrii acest tablou modern? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.