Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
         

Tablou Batranul si marea pe Panza

Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)
Tehnica: Arta digitala moderna
Suport: Giclee pe panza groasa din bumbac
Giclee: Print calitativ similar unui tablou pictat pe panza, in dimensiuni mari sau mici pentru living sau dormitor.

290 LEI

O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ
O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ

Tabloul intitulat Batranul Si Marea este o pictura moderna ce face parte din categoria tablourilor abstracte si este pictat manual de catre un artist digital, folosind tableta grafica conectata la un calculator. Este o forma de ARTA aparuta si raspandita in SUA, denumita Pictura Digitala. Datorita faptului ca poza pictata direct in calculator este la o rezolutie foarte mare, se realizeaza astfel un print superior calitativ unui print obisnuit, denumit Giclee (reproduce foarte fidel un tablou original pictat direct pe panza).

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Printre culorile reci regasim marea involburata. In mijlocul valurilor imprevizibile, in prim-plan vedem un batran fara de culoare, care tine strans o undita. Aceasta pare a fi o prelungire a mainii sale, fiind una cu ceea ce practica probabil de mult timp. Pozitia batranului inspira siguranta si precizie, probabil face asta de zeci de ani. Adancul aproape infinit al marii, danseaza alaturi de linia orizontului abia vizibila. Cum de inca isi gaseste in adancul sufletului, putere pentru a face fata valurilor coplesitoare? Raspunsul pare a fi ‘totul este posibil’. Atitudinea calma a batranului, acest contrast intre batran si mare, ofera liniste tabloului si privitorului." Cosmin B. - Tulcea -

Tu cum descrii acest tablou modern? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.